15. september 2016
2 Min

3 kule dingser som hjelper deg å trene riktig

Stadig nye elektriske treningsdingser kommer på markedet, men ofte er det bare en oppdatert utgave av ting vi har fra før. Her viser vi deg tre nye dingser som har potensiale til å forandre måten du trener på!

Pulsklokker, trådløse headsets og gps-er er fortsatt kule og praktiske dingser å ha med på trening, men vi har jo hørt om dem allerede! De vanlige duppedittene som fås kjøpt til trening, forteller deg ofte om hvor høy puls du har under økten, hvor langt og på hvilke steder du løper. De gir deg rett og slett mulighet til å skryte av egen innsats. Det nyeste innen teknologi til treningsbruk gir deg derimot en annen type informasjon; du får vite hva du gjør feil. Enda bedre – du får vite hva du må gjøre for å prestere på et høyere nivå!

FØLG STRØMVIPPA PÅ FACEBOOK FOR FLERE NYTTIGE ARTIKLER OM STRØM!

Her er tre kule treningstilbehør som hjelper deg å trene riktig:

  1. Smarte sokker

Sensoria smart socks har tre sensorer under foten på hver sokk. Disse sensorene skal spore hvordan du lander med foten, og sende dataene til en liten dings kalt «anklet» via det teknologiske stoffet sokkene er laget i. Ankleten sender så dataene videre til en app på mobilen via Bluetooth. Ved å ha med deg mobilen ut på løpetur, kan du altså få beskjed når skrittfrekvensen din blir for lav og når du lander feil med foten!

  1. Instruktør på armen

Gymwatch sensor ser på mange måter ut som et pulsbelte, men er mye mindre og måler ikke hjerterytmen din i det hele tatt. Det sensoren gjør, er å måle styrken din, om du gjør repetisjonene av en øvelse for raskt eller for sakte, og sier fra hvis du utfører en øvelse feil. Gymwatch er koblet til en mobilapp via Bluetooth, og kan også fortelle deg om fremgangen din på ulike øvelser.

  1. Løpesensor

Med opptil 20 timers løping per opplading, er nylanserte Lumo Run Sensor et godt alternativ til de smarte sokkene. Sensoren kan festes på løpetightsen eller shortsen med en liten klemme, og tåler både vannsøl og maskinvask. Blant informasjonen du får på øret mens du løper, er hvilken skrittfrekvens du holder, spensten i steget ditt, hvordan du bremser og hvordan bekkenet ditt roterer. Kombinasjonen av all denne informasjonen og spesialtilpassede forslag til øvelser og oppvarming, gir deg muligheten til å forbedre teknikken og farten din.

Vet du om noen kule dingser som hjelper deg å trene bedre? Legg gjerne igjen en kommentar!

Last ned gratis e-bok: 15 smarte tiltak for en mer miljøvennlig livsstil Last ned nå

Abonner på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Abonner