Inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Gratis sjekkliste for deg som flytter
Resultater

Posts containing:

90 mil med elbil på tre dager

Fortum Charge & Drive inviterer nok en gang til Ladetour, for å vise at elbiler også kan kjøres på langtur. I år går turen til Røros, og blant annet over Rondane.

Ladetour 2017 ble arrangert for å vise at ladetilbudet for elbil i Norge nå var så godt bygget ut, at det ikke ville være noe problem å dra på langtur med en helt normal elbil. Turen ble en suksess, og sto til 20 i stil.

I kjølvannet av fjorårets suksess, inviterer nok engang Fortum elbilister til langtur med elbil. Ladetour 2018 går fra Oslo til Røros og tilbake igjen. Ferden går gjennom Østerdalen, over Rondane mot Hafjell og Moelv, til man igjen ender opp i hovedstaden.

Turen starter med et kick-off på Fortums ladested på Tøyen fredag 24. august klokken 12.00, der appeller fra NAFs administrerende direktør Stig Skjøstad, og Elbilforeningens generalsekretær Christina Bu, vil sende deltakerne av gårde. 

I årets Ladetour har Fortum fått med seg Jaguar som sponsor. NAF og Shell er også med på laget. Det at Jaguar er med, betyr også at du vil komme til å se Jaguar I-Pace blant deltakerbilene.

— Vi er veldig stolte av å ha med så store aktører som disse på laget i Ladetour 2018. At vi har med Jaguar og I-Pace på turen er utrolig moro, Shell/St1 vil blant annet sørge for litt enkel bevertning på utvalgte energistasjoner underveis, og NAF stiller med full service i tilfelle uforutsette hendelser, forteller markedssjef i Fortum Charge & Drive Elise Thorvaldsen.

SE PROGRAMMET FOR LADETOUR 2018 HER

Stor pågang

Fjorårets Ladetour besto av nærmere 60 personer totalt. Dette antallet blir ikke noe mindre i årets utgave. Fortum åpnet opp for påmelding i midten av juni, men måtte allerede i juli opprette venteliste, da pågangen var meget stor.

— Vi synes det er kjempegøy at så mange vil være med oss i Fortum på tur. Dette viser at Norge er et foregangsland når det kommer til e-mobilitet, og at mange er veldig nysgjerrige på elbil som transportmiddel, fortsetter Thorvaldsen.

Deltakere på venteliste kontaktes fortløpende av Fortum når andre påmeldte velger å melde seg av.

Les mer om andres erfaringer med elbil på vår samleside: Passer elbil for meg?

Et bevis på at det går an

Fjorårets Ladetour beviste ettertrykkelig at en langtur i Norge med elbil ikke er noe problem. Nettverket over mesteparten av landet, sørger for at enhver elbilist kommer seg fram dit den skal. I fjor var turen på 1300 kilometer. I år er den litt forkortet, til 900 kilometer. Grunnen til dette er at deltakerne skal få litt mer tid til å strekke på bena mellom slagene.

Fjorårets Ladetour gikk fra østlandet til vestlandet og tilbake igjen. Blant annet ble storslåtte Gudvangen avlagt et besøk.

Fra øst til vest: Fjorårets Ladetour gikk fra østlandet til vestlandet og tilbake igjen. Blant annet ble storslåtte Gudvangen avlagt et besøk.

 — I fjor merket vi at det kanskje kunne bli litt hektisk til tider. Det har vi gjort noe med i år, og har forkortet turen litt. Fredag blir det mye kjøring, men lørdag og søndag kommer til å bli litt roligere dette året, forteller Thorvaldsen.

Årets Ladetour står altså enda mer i hyggens tegn.

LES OGSÅ:  SLIK UNNGÅR DU LADEANGST

Vinner hjemmelader

Det blir selvfølgelig konkurranser også i dette årets utgave, og premiene står ikke noe tilbake for fjorårets.

— Førstepremien er i år, som i fjor, en ferdig installert hjemmelader fra Fortum Charge & Drive. I tillegg gir vi bort gratis lading. Vi premierer, som sist, de som får til bredest dekning av sine innlegg i sosiale medier, sier Thorvaldsen.

Fjorårets Ladetour gikk fra øst til vest, og deltakerne delt sine beste bilder fra turen på sosiale medier. Her er et bilde fra Esso Vikeså.Hashtagg Ladetour: For å være med i konkurransen må deltakerne dele sine beste bilder fra turen på sosiale medier. Her er et bilde fra i fjor, med emneknaggen som ble brukt da.

For å bli med i konkurransen, må deltakerne legge ut bilder av seg selv fra Ladetour under emneknaggen #Ladetour2018. Kreativitet anbefales. Det er bare å se hvem som vant fjorårets hovedpremie for å skjønne det.

— Vi vil først og fremst se hvem som får bredest dekning på Facebook og Instagram, men vi premierer også kreativitet, og minner om at fjorårets hovedvinner ble Chuck The Corgi. Vi vil også ha småkonkurranser rundt omkring på spesielle pitstops, der deltakerne skal få bryne seg på litt forskjellige ting. Dette blir veldig, veldig gøy, avslutter Thorvaldsen.

Ladetour 2018 varer fra fredag 24. august til søndag 26. august 2018, og arrangeres av Fortum Charge & Drive i samarbeid med Jaguar, Shell/St1, Norges Automobil-Forbund (NAF) og Tungen Auto Kvam.

Last ned gratis e-bok: Din guide til elbil Last ned nå

Relaterte innlegg

Bevegelse

   |   
Vi nordmenn er både et hyttelskende og elbilelskende folk. Med stadig bedre rekkevidde og batterikapasitet på bilene, er det å kjøre elbilen til hytta et foretrukket ...
Les mer

Bærekraft

   |   
Solenergi vokser raskt verden over. I takt med at teknologien blir bedre og billigere, og regelverket endres, vil det å produsere og selge sin egen strøm bli stadig mer ...
Les mer
Abonnér på bloggen
Kategorier
Bla gjennom blogginnlegg basert på temaer.
FLYTTEKAMPANJE CTA-1
Strømavtaler
Kundeservice

Vårt kundesenter for strømkunder er åpent på hverdager mellom kl. 08.00 til 16.00

Private kunder eller bedrifter:
+47 21 49 69 10

For henvendelser til Charge Drive:
Vedr. kundeforhold:
+47 21 49 69 10 (kl. 08.00 – 16.00)

For teknisk support:
+47 22 55 54 24 (24 timer i døgnet)

Du kan også chatte med oss eller sende forespørselen din via et skjema ved å klikke på knappen nedenfor

Ta kontakt med oss

Hva bør du tenke på før du bestiller hjemmelader?

Last ned gratis ladeguide: Denne guiden vil gi deg oversikt og innsikt som igjen gir grunnlag for å vurdere hva som er den beste løsningen for deg.

Last ned nå