Inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Gratis sjekkliste for deg som flytter
Resultater

Posts containing:

Elbil er kult

MAIJA HALME har vært fornøyd elbilist i snart ett år. Årsakene til at hun valgte nettopp elbil som sin neste bil, var utenom miljøaspektene, at bilen er veldig enkel å lade, og krever minimalt med service.

– Vi setter stor pris på ny teknologi, også er det veldig behagelig at jeg en iskald vintermorgen bare kan stille inn bilen på oppvarming, og ha god og varm bil når jeg skal dra avgårde. Det er veldig fint å slippe og måtte skrape bilen fri for is, forteller Maija.

maija-halme-01-heliblafield3

Antall elbiler og ladestasjoner har økt og øker i rask takt.

– Vår bil har en rekkevidde på rundt 300 kilometer om sommeren. Lading er heller ikke noe problem. Her i hovedstadsområdet, er det tett med hurtigladere i umiddelbar nærhet. Hjemme lader vi opp batteriet på bilen med en ladeboks og hjemmelading fra Fortum Charge & Drive, forteller Maija videre.

Det største hinderet for at elbilen virkelig skal ta av og bli det neste store, tror Maija, er gamle fordommer knyttet til batteriets levetid. Dette stemmer jo ikke i det hele tatt for dagens moderne elbiler.

maija-halme-02-heliblafield2

– Det fineste med dette er at jeg får være med å påvirke kommende generasjoners tankesett. For mine barn er elbilen den nye normalen. De lurer på hvorfor folk fortsatt kjører rundt med biler som lukter vondt, når man kan få de kreftene man trenger for å kjøre bil, på en mye kulere måte, avslutter Halme.

Din guide til elbil

Relaterte innlegg

Bevegelse

   |   
Det hevdes i blant at elbiler er mer brannfarlige enn andre biler, og bør holdes unna parkeringsgarasjer. Vi har undersøkt om det stemmer.
Les mer

Bevegelse

   |   
Batteriet er elbilens hjerte, og elbilens mest dyrebare element. Da er det heller ikke så rart at vi kan uroe oss over nedsatt kapasitet og dårligere brukeropplevelse. ...
Les mer
ABONNÉR PÅ BLOGGEN
Kategorier
Bla gjennom blogginnlegg basert på temaer.
Din guide til elbil - CTA
Strømavtaler
Kundeservice

Vårt kundesenter for strømkunder er åpent på hverdager mellom kl. 08.00 til 16.00

Private kunder eller bedrifter:
+47 21 49 69 10

For henvendelser til Charge Drive:
Vedr. kundeforhold:
+47 21 49 69 10 (kl. 08.00 – 16.00)

For teknisk support:
+47 22 55 54 24 (24 timer i døgnet)

Du kan også chatte med oss eller sende forespørselen din via et skjema ved å klikke på knappen nedenfor

Ta kontakt med oss

Hva bør du tenke på før du bestiller hjemmelader?

Last ned gratis ladeguide: Denne guiden vil gi deg oversikt og innsikt som igjen gir grunnlag for å vurdere hva som er den beste løsningen for deg.

Last ned nå