10. februar 2016
2 Min

Elektrisk treningslyst

Bruk av treningsteknologi har tatt helt av. Kan strømmen hjelpe også deg i gang med treningen?

Sliter du med dårlig samvittighet på grunn av et nyttårsforsett om å bruke mer tid på trening? Merker du at du gjerne skulle vært mer i aktivitet, men at du trenger et spark i rumpa for å komme ut døra? Da kan strømdrevne treningsdingser bidra til å gi deg den vedvarende motivasjonen du trenger for å holde deg i form!

På ditt lokale treningssenter finnes nemlig faglærte personlige trenere som kan vise deg hvordan du bruker mobiltelefonen med utstyr som for eksempel et pulsbelte. Dermed kan du loggføre og følge din egen trening og framskrittene du gjør. En epost med resultatene etter treningen din, noen minutter etter at spinningtimen er over, holder treningslysten ved like. Strømmen lar deg faktisk konkurrere mot deg selv når du bedriver alle typer trening!

Treningen blir topp motiverende

– Ja, det er duppeditt-tid. Folk vil konkurrere både mot seg selv og andre. Når den enkelte kan følge med på egen kondisjonshistorikk blir treningen topp motiverende. Ja, faktisk for folk i alle aldre, sier Anders S. Viken.

Han har vært aktiv i treningssenterbransjen siden 1998 og trenden er helt klar:

– Det begynte å skje ting midt på 1990-tallet, men etter 2010 har det virkelig tatt av. I dag er de som skal trene, bevisst på at de skal ha det siste på teknologisiden, sier han.

FØLG STRØMVIPPA PÅ FACEBOOK FOR FLERE NYTTIGE ARTIKLER OM STRØM!

Strømmens inntog i treningshverdagen har dessuten ført til at mange som før ikke drev noen form for organisert trening, nå er å se i full aktivitet på apparatene. Det har også ført til at mange trener mer enn tidligere, da man kanskje trente uten mål og mening.

Pulsklokke er tingen

At treningsteknologi er i vinden, vises på salget av pulsbelter, pulsklokker og aktivitetsbånd. Skal Viken anbefale en strømdrevet treningsdings, må det være pulsklokke.

– Folk liker å styre egentrening på intensitet, og den som vil trene mye og seriøst må ha en slik duppeditt. Da får du vite hva treningen gjør med deg.

Ellers er tredemølle uten tvil den strømdingsen som flest bruker. På denne tiden av året er det både mørkt og ofte glatt utendørs, og da vil mange løpe innendørs, for å føle seg trygge, varme og tørre. Med en strømdrevet musikk-kilde på øret, får du den gode treningsfølelsen, også innendørs.

God trening!

Last ned gratis e-bok: 15 smarte tiltak for en mer miljøvennlig livsstil Last ned nå

Abonner på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Abonner