Home Fortumbloggen Forsikringen dekket strømregninger for tusenvis av kroner

Med strømforsikringen Trygg hverdag fra Fortum fikk Kris (37) dekket strømregningene sine da han og familien virkelig trengte det. – Jeg er veldig glad for at vi gikk for Fortums Trygg hverdag-forsikring. Det handler jo egentlig bare om å ha ekstra trygghet om noe skulle skje, sier Kris.

Vi befinner oss i en enebolig i rolige og idylliske Aurskog, en liten times biltur utenfor Oslo. Her har Krzysztof, også kalt Kris, kona Patrycja og parets to barn på tre og seks bodd de siste seks årene. 

Da familien kjøpte huset, valgte de å bli strømkunder hos Fortum – med Trygg hverdag-forsikringen i tillegg til strømavtalen. Det har de ikke angret på i ettertid.

– Forsikring er jo ikke noe man skal gå og tenke på hele tiden. Men Trygg hverdag viste seg å være perfekt for oss når vi først trengte den, sier Kris.  

Forsikringen gjør at man kan få dekket strømregningen dersom en selv eller partneren for eksempel skulle bli sykemeldt, permittert eller arbeidsledig. Les mer om Trygg hverdag her.

Én bekymring mindre da Kris ble permittert

For Kris og familien ble tampen av fjoråret preget av det samme som resten av Norges befolkning måtte hanskes med – strømpriser som steg til himmels. I den samme perioden ble han permittert fra jobben som elektriker. 

– Det var en nedgang i markedet, og flere av prosjektene vi hadde planlagt, ble ikke noe av. 

I en krevende situasjon som denne, var det en stor lettelse å slippe å bekymre seg for strømregningen. Siden forsikringen også dekker partner, så fikk familien dekket strømregningen selv om strømavtalen sto i Patrycjas navn. 

– På denne tiden begynte strømmen å bli virkelig dyr, så da hjalp det oss veldig å få dekket strømutgiftene med flere tusenlapper i måneden, sier Kris.   

Trygg hverdag koster kun 59 kroner per måned og har ingen bindingstid. Les mer om forsikringen her. 

En sum du knapt merker

Kris og Patrycja er ikke i tvil om at forsikringen er verdt pengene. 

– Hva får du egentlig for 59 kroner? En kaffe på kafé, for eksempel. Det er en liten pris å betale i måneden for å ha den tryggheten.  

Totalt fikk paret dekket strømregninger for over 15.000 kroner. Dette tilsvarer over 21 år med Trygg hverdag, så dette synes paret at er en liten kostnad for denne tjenesten.

Trygg_hverdag_intervju3

HAR TRYGG HVERDAG:  Kris (37) fikk strømregningene betalt da han trengte det som mest.

Dekker også strømskader i hjemmet

Kris er kanskje litt mer opptatt av forsikring enn folk flest. Han liker å ha oversikt over hvilke avtaler som til enhver tid gjelder, og han har full kontroll over familiens samlede forsikringer. 

Han setter også pris på at Trygg hverdag dekker egenandelen ved skader som måtte oppstå i hjemmet på grunn av lynnedslag eller andre elektriske fenomener. 

Det er en sikkerhet som er kjekk å ha – selv om familien i Aurskog håper at de slipper å benytte seg av den.  

– Jeg er veldig glad for at vi gikk for Fortums Trygg hverdag-forsikring. Det handler jo egentlig bare om å ha ekstra trygghet om noe skulle skje.

 

Om forsikringen Trygg hverdag

Trygg hverdag er en valgfri tilleggstjeneste som du kan legge til strømavtalen din. Forsikringen gjør at du kan få dekket strømutgiftene dine med minimum 3.000 kroner per måned i inntil fire måneder ved blant annet: 

•    sykmelding i mer enn 30 dager sammenhengende
•    arbeidsledighet i mer enn 30 dager sammenhengende
•    permittering i mer enn 30 dager sammenhengende

Dekning ved sykmelding, arbeidsledighet og permittering gjelder for deg som har rett til sykepenger eller ordinære dagpenger på skadetidspunktet. 

Trygg hverdag dekker også egenandelen din med inntil 5.000 kr ved strømskader i hjemmet som skyldes lynnedslag eller elektriske fenomen. 

Trygg hverdag koster 59 kr/md. og har ingen bindingstid. Les mer og bestill forsikringen her.

 

Abonner på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Tilbake til bloggen