30. august 2019
1 Min

Fortum heier på barnefotballen

Det brennes mye energi når lagene i Fortum-serien entrer banen. I Østfold spiller alle barn fotball med støtte fra fornybar kraft.                                                                       

fortum-serien_v3-1

- Det er kult å spille fotball og skåre ti, tjue, hundre mål! utbryter en ivrig gutt foran mål. -Noen ganger kommer det skikkelig gode spillere på laget. Og i tillegg blir vi trent og sånn. Barna i Fortum-serien tar fotballkamp på alvor. Tøffe taklinger, lange pasninger og flotte mål er å se på alle banene som ligger tett i tett. Med det er også rom for litt tøys og tull når så mange barn samles en sommerdag i mai. Det viktigste er at barna kommer seg ut og har det gøy.

- I en hverdag der barna i stadig større grad aktiviseres av en tv og en spillkonsoll, er fotball og fysisk aktivitet ute et viktig samfunnsmessig bidrag på sikt, sier arrangementsansvarlig Haris Juklo.

Det å ta vare på verden har vært en del av Fortums DNA i flere tiår. Et sterkt lokalt samfunnsengasjement er en naturlig del av dette. De er derfor stolte av å kunne være en støttespiller for unge helter på fotballbanen i Østfold.

- Vi er opptatt av at neste generasjon skal overta kloden vår i så god stand som mulig. Dette krever at alle må spille på lag. Ved å støtte opp om barneidrett på et lokalt nivå, kan vi bidra til gode opplevelser for barn og unge, samtidig som vi kan videreformidle bærekraftige verdier, sier Morten Willumsen, Branding og Communication Manger i Fortum.

Barnefotball Fortumligaen

 

15 smarte tiltak for en mer miljøvennlig livsstil

Abonner på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Abonner