Inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Gratis sjekkliste for deg som flytter
Resultater

Posts containing:

Fortum heier på barnefotballen

Det brennes mye energi når lagene i Fortum-serien entrer banen. I Østfold spiller alle barn fotball med støtte fra fornybar kraft.                                                                       

fortum-serien_v3-1

- Det er kult å spille fotball og skåre ti, tjue, hundre mål! utbryter en ivrig gutt foran mål. -Noen ganger kommer det skikkelig gode spillere på laget. Og i tillegg blir vi trent og sånn. Barna i Fortum-serien tar fotballkamp på alvor. Tøffe taklinger, lange pasninger og flotte mål er å se på alle banene som ligger tett i tett. Med det er også rom for litt tøys og tull når så mange barn samles en sommerdag i mai. Det viktigste er at barna kommer seg ut og har det gøy.

- I en hverdag der barna i stadig større grad aktiviseres av en tv og en spillkonsoll, er fotball og fysisk aktivitet ute et viktig samfunnsmessig bidrag på sikt, sier arrangementsansvarlig Haris Juklo.

Det å ta vare på verden har vært en del av Fortums DNA i flere tiår. Et sterkt lokalt samfunnsengasjement er en naturlig del av dette. De er derfor stolte av å kunne være en støttespiller for unge helter på fotballbanen i Østfold.

- Vi er opptatt av at neste generasjon skal overta kloden vår i så god stand som mulig. Dette krever at alle må spille på lag. Ved å støtte opp om barneidrett på et lokalt nivå, kan vi bidra til gode opplevelser for barn og unge, samtidig som vi kan videreformidle bærekraftige verdier, sier Morten Willumsen, Branding og Communication Manger i Fortum.

Barnefotball Fortumligaen

 

15 smarte tiltak for en mer miljøvennlig livsstil

Relaterte innlegg

Bolig

   |   
Dagliglivet vårt følger stort sett samme rytme. De fleste av oss starter dagen med en varm dusj, bruker komfyren til å lage middag på ettermiddagen og setter elbilen til ...
Les mer

Bevegelse

   |   
Det blir stadig flere elbiler på norske veier. Det er ikke så rart. Rekkevidden øker, komforten er upåklagelig og utvalget blir stadig bedre. Det finnes snart ingen gode ...
Les mer
Abonnér på bloggen
Kategorier
Bla gjennom blogginnlegg basert på temaer.
Din guide til elbil - CTA
Strømavtaler
Kundeservice

Vårt kundesenter for strømkunder er åpent på hverdager mellom kl. 08.00 til 16.00

Private kunder eller bedrifter:
+47 21 49 69 10

For henvendelser til Charge Drive:
Vedr. kundeforhold:
+47 21 49 69 10 (kl. 08.00 – 16.00)

For teknisk support:
+47 22 55 54 24 (24 timer i døgnet)

Du kan også chatte med oss eller sende forespørselen din via et skjema ved å klikke på knappen nedenfor

Ta kontakt med oss

Hva bør du tenke på før du bestiller hjemmelader?

Last ned gratis ladeguide: Denne guiden vil gi deg oversikt og innsikt som igjen gir grunnlag for å vurdere hva som er den beste løsningen for deg.

Last ned nå