stromvippa
- Alt du vil vite om strøm [en blogg fra Fortum]
stromvippa

Fortums ladestasjoner er rosa i oktober

Av Elise Thorvaldsen 23. oktober 2018

rosasloyfe3

Oktober måned har brystkreft i fokus, og det ønsker Fortum Charge & Drive å markere.

I Oktober måned er det fokus på brystkreft. Måten vi ønsker å markere dette, er ved å farge ladestasjonene våre rosa i ladekartet (klikk for å se).

Det er kraft i oss

Fortum er et finsk selskap, og designet for årets finske Rosa sløyfe-kampanje, ble gjort av Anna Puu.  Sløyfen er rosa, dekorert med et lyn på. Kampanjens slagord er "Meissä on voima", som oversatt blir "Det er kraft i oss".

Vi digger den, og er sikre på at dette er noe alle elbilister kan relatere seg til! Brystkreft påvirker titusenvis av kvinner i Norge, og det er er den kreftformen som rammer flest kvinner over hele verden. Vi vet det er kraft i elbilistene. Klikk her for å se det kraftige designet!

Støtt Rosa sløyfe

Ønsker du å støtte den norske Rosa sløyfe-aksjonen for brystkreft kan du gjøre det her. Årets tema er senskader etter brystkreftbehandling.

Elise Thorvaldsen's photo

Av: Elise Thorvaldsen

Elise Thorvaldsen er 37 år gammel og er markedssjef i Fortum Charge & Drive. Hun har jobbet i Fortum i 10 år, og har 15 års erfaring med markedsføring og kundekommunikasjon. Elise har kjørt elbil siden januar 2014, og har testet ut bilens skilpaddemodus flere ganger – men har aldri kjørt tom.

  • 1 Kommentar

Søk i bloggen