13.06.2019
1 Min

Slik sjekker du strømavtalen på hytta

Mange er flinke til å velge en god strømavtale til spotpris hjemme. Ikke glem å skaffe deg en billig strømavtale til hytta også!

Er du klar over hvor enkelt det er å bytte strømavtale? Du bare går inn på en strømleverandørs nettside, velger en god avtale og klikker på bestillingsknappen. Alt du trenger å ha for hånden er adressen og det som kalles målepunkt-ID. Dette er en åttesifret kode som er unik for det elektriske anlegget ditt. Du finner målepunkt-ID på strømregningen eller på strømmåleren i sikringsskapet ditt.

FØLG FORTUM PÅ FACEBOOK FOR FLERE NYTTIGE ARTIKLER OM STRØM!

Du har kanskje allerede gjort det for å sikre deg en billig strømavtale hjemme, men har du husket på å undersøke strømavtalen for hytta? Kanskje betaler du mer enn du behøver for strømmen du bruker, når du tar et avbrekk fra hverdagens tjas og mas.

Velg strømavtale til spotpris

Når du skal velge strømavtale, er det lurt å ha i bakhodet at det er strømavtaler til spotpris som historisk har vist seg å være de billigste. En avtale til spotpris vil si at det du betaler i strømregning endrer seg når prisen for strøm på strømmarkedet endrer seg.

Mens du med en avtale til fastpris betaler det samme for hvor kilowatt time med strøm du bruker hver måned, vil en spotprisavtale gjøre at du sparer penger når strømmen er billig. Du betaler også litt mer når strømmen er dyr, men når man ser hele året under ett, vil spotpris likevel være den billigste avtaleformen.

Fortum er Nordens største strømleverandør, med 1,3 millioner kunder i Norge, Sverige og Finland. Fortum selger kun strømavtaler til spotpris, så når du velger en av deres mange gode avtaler, er du garantert en strømavtale som til enhver tid følger markedets priser. Bestill en strømavtale fra Fortum her.

Last ned gratis sjekkliste: 10 tiltak for en tryggere bolig Last ned nå

Abonnér på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Abonnér