Home Fortumbloggen NorgesEnergi blir til Fortum

Den 13. mai ønsker vi alle NorgesEnergi-kunder velkommen til oss i Fortum.

NorgesEnergi og Fortum har tilhørt samme konsern siden 2017. Nå blir vi ett selskap for å sikre et best mulig tilbud til alle våre kunder.

NorgesEnergi har vært en utfordrer og innovatør i det norske strømmarkedet i nesten 25 år. Daglig leder i NorgesEnergi Hans-Erik Ramsdal vil overta samme rolle i Fortum, og han gleder seg til å ta fatt på oppgaven med over 300 ansatte på laget fordelt på kontorene i Kristiansand og Oslo.  

– Med et stadig mer uforutsigbart og utfordrende strømmarked må alle aktører gjøre vurderinger av hvordan de best kan møte dette. I en tid hvor mange aktører kutter i tilbudet og tar betalt for kundetjenester, ønsker vi heller å videreutvikle oss og effektivisere våre prosesser slik at vi kan videreføre verdsatte kundegoder, forteller Ramsdal. 

– Dette handler om å sikre et best mulig tilbud til alle våre kunder både nå og i årene som kommer, sier han. 

Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i NorgesEnergi

Bilde av Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i NorgesEnergi.

Som Fortum-kunde har du i dag en rekke fordeler, som kunderådgivning over telefon, gjennomfakturering, gratis app og mulighet til å dele opp eller utsette fakturaer.

Nå skal vi ta med det beste fra begge selskapene for å fortsette å tilby konkurransedyktige produkter og tjenester som hjelper kundene med å bruke strøm på en smartere måte.

Dette sier våre ansatte om sammenslåingen

I filmene under kan du se hva daglig leder Hans-Erik Ramsdal og kunderådgiver Benjamin Lindalen i NorgesEnergi sier om sammenslåingen.

Hans-Erik Ramsdal, daglig leder i NorgesEnergi.

Benjamin Lindalen, kunderådgiver i NorgesEnergi.

Abonner på bloggen

Få månedlig inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Tilbake til bloggen