Inspirasjon og tips for boligstrøm, lading av elbil og bærekraftig energi
Gratis sjekkliste for deg som flytter
Resultater

Posts containing:

Så enkelt bytter du strømleverandør

Hvis du ikke har byttet strømleverandør på en stund, kan det være på tide å undersøke om strømavtalen din fortsatt er en god deal.

Det finnes mange strømselskaper i markedet, og det kommer hele tiden nye leverandører og avtaler på banen. Derfor kan det være lurt å sjekke pris og øvrige vilkår på strømavtalen din én gang i året.

Hvilken strømavtale passer for deg?

Norge har over 100 strømleverandører som alle tilbyr en mengde ulike strømavtaler. Da kan det tidvis være vanskelig å finne den strømavtalen som er best for akkurat deg.

Det er finnes flere grunner til å bytte strømleverandør. Den mest åpenbare er å spare penger med en billigere strømpris. Noen ønsker også å oppnå bedre kundeservice eller ha en avtale som gir forutsigbarhet.

Stadig flere er i tillegg opptatt av en bærekraftig strømleverandør og tilleggsavtaler som bidrar til mer produksjon av fornybar strøm. I Fortum kan du gjøre dette gjennom avtalen som heter Grønt Valg. Gjennom denne avtalen støtter du regnskogen og får klimarådgivning på kjøpet.

Hvis du skal finne den beste strømavtalen for ditt behov, må du først tenke gjennom hvilke kriterier som veier tyngst for deg.

Les også: Bli mer miljøvennlig og spar energi hjemme

Velg en pålitelig strømleverandører 

Fortum tilbyr kun avtaler som er basert på spotpris, fordi vi mener det er det beste for deg som kunde. Men velger du strømavtaler med pristak kan du likevel sikre deg, i tilfelle strømprisen blir veldig høy. Hvis du er sårbar for denne type svingninger kan en avtale med en viss stabilitet være en bedre ide.

Når du skal sammenligne de ulike strømavtalene må du også ta ulike kundefordeler med i vurderingen. Med gunstige tilbud og rabatter som passer ditt behov, kan totalregnestykket se annerledes ut. Hos Fortum får for eksempel strømkunder 15 prosent rabatt på lading av elbil.

Les også: Bør jeg bare lade elbilens batteri til 80 prosent?

Har du funnet strømavtalen gjør vi resten

Når du har funnet leverandøren med det tilbudet som passer best for deg, er den største jobben gjort. Da sier du bare fra til den leverandøren du ønsker å bruke. Hos Fortum gjør du dette enkelt på nett.

Uansett hvilken leverandør du har fra før av, trenger du ikke si opp den gamle avtalen. Den nye strømleverandøren ordner dette for deg. Det er gratis og helt risikofritt å bytte strømleverandør. Du vil aldri oppleve å være uten strøm i bytteprosessen.

I Fortum er vi opptatt av å levere det beste både til deg og miljøet. Vil du vite mer om hva du kan gjøre for å påvirke miljøet i riktig retning, har vi listet opp de viktigste tiltakene i denne e-boken.

New call-to-action

Relaterte innlegg

Bevegelse

   |   
Det hevdes i blant at elbiler er mer brannfarlige enn andre biler, og bør holdes unna parkeringsgarasjer. Vi har undersøkt om det stemmer.
Les mer

Bevegelse

   |   
Batteriet er elbilens hjerte, og elbilens mest dyrebare element. Da er det heller ikke så rart at vi kan uroe oss over nedsatt kapasitet og dårligere brukeropplevelse. ...
Les mer
Abonnér på bloggen
Kategorier
Bla gjennom blogginnlegg basert på temaer.
Din guide til elbil - CTA
Strømavtaler
Kundeservice

Vårt kundesenter for strømkunder er åpent på hverdager mellom kl. 08.00 til 16.00

Private kunder eller bedrifter:
+47 21 49 69 10

For henvendelser til Charge Drive:
Vedr. kundeforhold:
+47 21 49 69 10 (kl. 08.00 – 16.00)

For teknisk support:
+47 22 55 54 24 (24 timer i døgnet)

Du kan også chatte med oss eller sende forespørselen din via et skjema ved å klikke på knappen nedenfor

Ta kontakt med oss

Hva bør du tenke på før du bestiller hjemmelader?

Last ned gratis ladeguide: Denne guiden vil gi deg oversikt og innsikt som igjen gir grunnlag for å vurdere hva som er den beste løsningen for deg.

Last ned nå